FORGOT YOUR DETAILS?

La Empresa

A Professionals i Particulars

Present en tots els sectors de enmarcament amb els que treballem tant per a professionals (Ajuntaments, escoles, fotògrafs, administracions ...)
i per privats (casaments, batejos, fotos de record, post ...)

Descobreix perqué

Ells confien en nosaltres +

Treball Artesanal

Ens esforcem per satisfer les demandes dels nostres clients. Les técniques utilitzades son totalmen artesanals , cada quadre és únic.
Ens adaptem a tots els mitjans i totes les formes de enmarcaments.

Marcs de Fusta a Mida

Els nostres marcs de fusta estan fets amb llistons seleccionats amb molta cura.
Descobreix les nostres 500 referències de tots els colors en marcs de fusta. Trobarà un model que adient als seus desitjos, desde lacats a emblanquinats , oferim una selecció de motllures especialment seleccionades per la seva qualitat de fabricació.

Descobreix el món dels marcs d'alumini

Els nostres marcs d'alumini són tallats i ensamblats al nostre taller.
Descobreix la nostra gamma de perfils d'alumini d'una àmplia gamma de colors, lacats ,mat, que ofereix un potencial inesgotable d'enmarcaments.

Marcs en Fusta i Alumini

 • Marc per pintures en llenç.
 • Marcs complets amb plexiglas i tapa posterior.
 • Marcs Caixa Americana.
 • Marc per a Fotos.
 • Marc-Clip de plexiglass

Els Nostres Clients

 • Particulars.
 • Fotògrafs.
 • Artistes i Pintors.
 • Botigues de Mobles.
 • Botigues de decoració ( Llista de Noces).
 • Escola de Pintura - Associacions.
 • Residències per ancians.
 • Ajuntaments, Colectius i Administracions
Arte Cuadro Déco

Enmarcador Artesanal

La nostra empresa és un fabricant líder d'art i emmarcació per interiors. En Art Cuadro Deco l'objectiu més important és oferir el millor producte al millor preu. Cada marc és únic, ja que està dissenyat per personal qualificat amb lliston seleccionats amb cura.

Marcs d'Alumini

Marc d'Alumini : Un disseny elegant i modern.

El marc d'alumini proporciona un enmarcament nou i elegant amb estil que mostra la fotografia i obra sobre paper. El marc d'alumini és lleuger i molt resistent. Descobreix la nostra gamma d'alumini amb una gran opció de color que van desde brillant a mat.
Preu estudiat per a colectius i les empreses.

Realització d'un marc

Tall de Llistons i Ensamblatge de Marcs

El llistons es tallen per l'enmarcador amb una serra de doble fulla que asseguren un ajust perfecte a cada angle.. Els 4 costats del marc són acoblats a un muntador professional que proporciona un conjunt d'una qualitat màxima. La qualitat del Marc es comprova abans de ser embalat.

Per a Particulars i Professionals

Arte Cuadro Deco es troba a Vilamalla a la província de Girona. Els nostres productes es distribueixen a Espanya i França, els nostres clients són tan particulars com professional, fotògrafs i pintors de tot el món. Arte Cuadro Deco treballa per variats sectors com ara ajuntaments, escoles de pintura, les botigues de decoració, associacions i residències d'avis, comunitats i administracions.

Imagineu i realitzeu el vostre marc aquí, els artistes sou vosaltres

cartell emmarcat, foto, reproducció, dibuix o pintura sobre tela . Immortalitzeu les vostres memòries i records, la teva millor foto amb un marc personalitzat. Descobreix la nostra gamma en marcs de fusta o d'alumini.

La Nostra Botiga

La Nostra Botiga

Cuadre Modern, Estil Antic , Barroc, Lluís VI , Disseny, Luxe, Colors , Aparadors, amb Peu, Cercles, Trapezis, qualsevol de les seves necessitats la podem satisfer.

Patrocini i Lleialtat

Estalviï fins a un 10% gràcies a la seva fidelitat. Patrocini als seus amics per gaudir de beneficis addicionals. Vostè es pot subscriure als nostres butlletins de notícies per mantenir-se informat sobre nous productes

Donem molta importància a satisfer els nostres clients. Benefeciïs del servei al client per a totes les sol·licituds i el servei postvenda. Devolució possible de mercaderies sota certes condicions (veure a la pàgina web corresponent)

NOS Contacte

Arte Cuadro Déco
Poligono Industrial - Pont del Princep
Calle Llevant 38
17469 VILAMALLA
Provincia de Girona, Espanya
Tél : (0034) 972 525 115

Presentació

TOP