FORGOT YOUR DETAILS?

Ells confien en nosaltres

 

Arte Cuadro Deco SL

Més de 10.000 persones , moltes empreses i institucions han dipositat la seva confiança en nosaltres per a la realització de la seva decoració. Indústries, grans grups internacionals, administracions, ministeris, ciutats, museus, universitats, agència de publicitat, agència immobiliària, estudi de gravació de música, Gabinet d'advocats, llocs web, hotels, Exèrcit Francès, llars , Banc .. .

Naturalesa i Descobriment

Hi havia una vegada ... Natura i Descobriments El 1990, Françoise i François Lemarchand, dos apassionats de naturalesa i els viatges, van obrir una cadena de botigues que té com a objectiu tornar a connectar amb la naturalesa de l'home. Un Oasi de botigues al centre de les ciutats, on cada membre de la família troba alguna cosa per satisfer la seva curiositat, la seva set de bellesa i emocions. Vint anys més tard, el seu fill Anthony es fa càrrec de les regnes de l'empresa per fer una marca accessible, sincera i amable, per a aquells que construeixen un futur ple de significat i el descobriment , als que volen canviar el món. Una aventura recompensada per l'afecte dels usuaris: Naturalesa i Descobriments com el 6ª marca preferida francesa (OC & C estudi de 2010, 2011 i 2012)!

Alcatel-Lucent

La innovació tecnològica i el virtuós líder reconegut en la xarxa de telecomunicacions i productes i serveis, Alcatel-Lucent és el soci de confiança d'operadors, empreses i governs de tot el món senser. Alcatel-Lucent és el camp de l'expressió dels Laboratoris Bell, un dels centres d'investigació més reconeguts a nivell internacional, font de grans avenços tecnològics que han donat forma al sector de les telecomunicacions i xarxes. Alcatel-Lucent està present a tot el món. soci local i global player, el grup ofereix una vasta experiència emèrita de serveis. Alcatel-Lucent va assolir uns ingressos de 15,3 milions d'euros al 2011, és una empresa francesa que van traslladar la seva la seu a París.

Babolat

Fundada a Lió al 1875, Babolat va inventar les raquetes i cordes és l'empresa especialitzada en els antics esports de raqueta. El logo de Babolat 'Línia Doble' és fàcilment identificable (blanc, negre o groc en marcs i negre o vermell a les cordes). Babolat ha construït la seva reputació oferint productes a l'avantguarda de la tecnologia i l'equipament de les generacions de campions que han guanyat els tornejos més prestigiosos. Avui en dia, Babolat Cand està present en més de 100 països, 20.000 botigues d'articles esportius i 20.000 clubs associats. Babolat ofereix una completa gamma de productes per als jugadors de tennis i bàdminton, amb una oferta per adaptar-se a tots els estils de joc.

Ministeri d'Interior Francès

Durant dos segles, el Ministeri de l'Interior està al cor de l'administració francesa: s'ofereix a tot el territori i al manteniment de la cohesió de les institucions. Els seus recursos de l'organització, humans i materials, són l'eina preferida de l'Estat per garantir als ciutadans els drets, deures i llibertats afirmades per la Constitució de la Cinquena República. Les seves cinc tasques principals giren al voltant dels dos grans pols d'avui en dia. Sent aquest últim, s'enfronta a la realitat de la societat francesa, més a prop de les expectatives dels ciutadans, la seva activitat reflecteix els esforços de descentralització realitzats per l'Estat.

Fred & Farid

Fred & Farid Grup inicialment FFL París, és una agència de publicitat francesa. El grup inclou dos organismes integrats (Fred & Farid París-Xangai, Hello Sunshine), 3 agències digitals (Kids Love Jetlag Paris-Shanghai, Eddi&Son, Furious Monkeys) i una agència de mitjans de comuniació (Fred & Farid Mitjans de Comunicació). Va ser fundada el novembre de 2006 amb el suport financer Frédéric Vincent Bolloré Raillard Farid Mokart i Christophe Lambert (aquest últim va deixar la companyia dos anys més tard) .L'Empresa va descobrir el rerefons d'aquesta empresa en auge, els seus secrets i les seves noves instal·lacions.

Fujitsu

Fujitsu Technology Solutions és el proveïdor líder d'infraestructura a Europa i està present en els principals mercats d'Europa, Orient Mitjà, Àfrica i l'Índia. La companyia ofereix les seves solucions a les petites, mitjanes i grans empreses i particulars. El seu enfocanent gira entorn d'Infraestructures Dinàmiques, que li permet oferir una àmplia gamma de productes, solucions i serveis als clients , solucions per a centres de dades, a través de la infraestructura de serveis gestionats i la infraestructura com a servei. Fujitsu Technology Solutions compta amb més de 13.000 persones i és part del Grup Fujitsu.

Hotel Champs-Elysées Friedland****

L'Hotel Champs Elysées Friedland **** li dóna la benvinguda en un entorn excepcional. A dos passos de l'Avenida dels Champs Elysées, el famós barri de Saint-Honoré, descobreixi l'elegància d'un autèntic hotel Haussmannien en pedra. Aquest hotel de 4 estrelles està excepcionalment situat en el negoci "triangle d'or", a prop del districte parisenc La Défense i del centre de convencions de la Porte Maillot, Prengui avantatge de la seva ubicació al cor de París, a visitar els famosos monuments que fan la riquesa de la capital com la Torre Eiffel o Montmartre. Molt a prop del barri de l'Òpera, amb fàcil accés a les seves botigues favorites al centre de París.

Le Château de la Fleunie

El Castell de Fleunie, cultiva un acollidor art de viure en un castell real i hotel amb l'encant del segle XII a XVI . Al cor del Perigord Negre prop de Perigueux, Brive, Sarlat, Castells i Jardins de la vall del Dordonya, la vall de Vézère, la cova de Lascaux, a Montignac, el Eysies de Tayac. Un recés de pau en una zona on es pot gaudir de les delícies gourmet i pastorals del nostre castell amb 33 habitacions, un parc natural, la nostra cuina a la graella o restaurants, les terrasses i jardins, la piscina, pistes de tennis , camp de golf, el gimnàs, la sauna, els bars i la sala de billar francès.

L2C

El L2C ofereix 2 dispositius experimentals dedicats a la dispersió de raigs X (SAXS). Aquest servei és un component de la "de raigs X i Gamma Xarxa UM2", dirigit per Jean-Claude Jumas (Charles Gerhardt Institut a Montpeller), que inclou els dispositius experimentals ubicats als laboratoris de raigs X i ICGM L2C. Aquesta xarxa és reconeguda per la regió com LR (PWG Grans instal·lacions tècniques per a la investigació). La xarxa de dispositius experimentals estan obertes als usuaris externs de totes les disciplines científiques, físics, químics, biòlegs, agrònoms, farmacèutics ... i també té com a objectiu donar suport a les empreses privades regionals.

Sanef-Saba

Sanef Saba Aparcament França es va fer càrrec de l'operació del primer aparcament de Lagrange i François Es van realitzar importants inversions per modernitzar-lo , perquè siguin accessibles a les persones amb mobilitat reduïda (creació d'una superfície davantera ascensor), i millorar la comoditat, l'hospitalitat i la seguretat dels seus clients. Els estudis i l'obtenció de les autoritzacions administratives estan en curs.

Creu Roja França

La Creu Roja Francesa és una associació de 52.000 voluntaris que participen fa més de 140 anys en molts fronts en la lluita contra la precarietat, és una organització de serveis sense ànims de lucre en l'àmbit sanitari, social, mèdic-social i l'educació amb 17 000 empleats en més de 550 institucions. En el tradicional Moviment de la Creu Roja, la Creu Roja francesa és principalment una organització de voluntaris. També es va convertir en una empresa de serveis sense ànims de lucre en tasques l'humanitàries, salut, social, mèdic i formació. La Junta General, el Consell d'Administració, el president i l'oficina nacional són els organismes nacionals de la Creu Roja Francesa. Aquests organismes es complementen amb la Comissió Nacional per a la supervisió i la cura del comitè d'assessorament i seguiment sàvi.

BNP Paribas

BNP Paribas és un líder en serveis bancaris i financers a Europa. El Grup està present a 80 països i prop de 200.000 empleats, incloent més de la meitat de actius en els quatre mercats nacionals: Bèlgica, França, Itàlia i Luxemburg. A més, les tres línies de negoci de BNP Paribas són la seva força estratègica i assegurar la seva solidesa financera: Retail Banking, Investment Solutions, Corporate & Investment Banking. Posar al client en el centre de les seves preocupacions, "el banc per a un món canviant" es posiciona com una empresa responsable per servir als seus clients. Es caracteritza per la seva rigorosa gestió del risc, la seva adaptabilitat i la seva capacitat d'innovació.

Legió Extrangera

La legió estrangera és el component militar de la tradició secular d'acollida i integració de França. Permet contractar estrangers, la legió estrangera s'ha de fer en viu, que sigui homogènia i solida, un divers mosaic humà. Més de 35 000 estrangers en el servei de França, a les seves files, ja han donat les seves vides pel seu país d'adopció. El caràcter excepcional dels homes que la Legió recluta es imposar la responsabilitat de comandament centralitzat, autònoma i adaptada. El COMLE (comandant de la legió estrangera), es la encarregada de custodiar i garantir la condició de "seguretat exterior" assegura que la confiança mútua que tenen lloc tots els dies entre els legionaris i els seus líders són la font d'un esperit de un cos indestructible , la lleialtat amb que es comprometen estrangers al servei de França.

Atletico Records

Atletico Records : Es un estudi de gravació i edició musical dirigit per Pascal Bisbe. Va ser a partir de la seva agència Atlètic Music Publishing House, on Pascal es va reunir amb molts autors - compositors. Cada any organitza seminaris, que es creen melodies per a les col·laboracions de prestigi amb molts artistes. El primer àlbum de Natasha St-Pier a França "va néixer" d'aquests seminaris.

Sées

Situat en les antigues sales en forma de rotonda, a la plaça del mateix nom, el mdeiàtic Emile Zola compta amb un fons de més de 15 300 llibres i publicacions periòdiques. A més de les seves pròpies col·leccions, que ell ha fet regularment a disposició dels lectors de llibres, CDs i DVDs en préstec pel mediàtic departament de Orne. Emile Zola Mitjana també organitza esdeveniments per les escoles i el públic en general: tallers creatius, exposicions, trobades amb autors ... Com nens petits, poden assistir a les reunions dels lectors nadons, on es va explicar una història i la seva vida vindrà a través de titelles.

IMMO-CENTRE

IMMO Centre d'Especialitats de la ciutat està al seu servei per a tots els béns arrels o transaccions comercials. A la nostra agència, l'hospitalitat, la competència i l'eficiència estan a la davantera de tot ! L'agència de IMMO-CENTER ens complau donar-li la benvinguda a la seva pàgina web. Una oportunitat única per descobrir l'apartament o la casa del seu somnis .Vostès només volen vendre la seva propietat? No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, sabem que potser ja el hi és seu comprador!

EQECAT

L'equip de gestió Eqecat aporta dècades d'experiència diversa i l'èxit d'una historia, un programari de models catàstrofes i serveis de consultoria per a l'assegurança de riscos, reassegurança i les finances. Mitjançant la combinació d'experiència en la indústria amb coneixements tècnics, aquests executius guien els seus empleats amb el talent Eqecat per a desenvolupar nous models i serveis de riscs de catàstrofe basada en els últims coneixements científics i la tecnologia.

BM BROKERS

Ja fa 38 anys desde que BM BROKERS participa en l'èxit dels seus clients industrials! És la promesa d'un model provat: SEO: Fem referència a les seves gammes i productes en totes les botigues en funció de les seves polítiques de màrqueting i vendes. Presència sobre el terreny: Ens assegurem d'entrada de comandes i la seva presència en els prestatges. Venda i revenda: Desenvolupem les seves vendes i encoratjar a la revenda de productes als consumidors un cop que l'establiment assegurat.

Agecop

AGECOP: Constructors d'espai. Més de 25 anys, realitzant i executant projectes i arranjaments de grans cartells en tota la França. Al seu taller compten amb eines modernes al servei de les més antigues tècniques utilitzades pels companys El seu equip és part d'un enfocament de motivació on la qualitat, el compliment del producte i atenció al detall conformen els valors als quals estan units. Coop i U Í junts en la creació d'una estreta relació entre clients, arquitectes, dissenyadors i material que es forma; és per donar vida al seu projecte.

Cap emploi

CAP EMPLOI és: Esquemes d'Inversió Especialitzats que proporcionen una missió de servei públic, registrats sota la Llei de Discapacitat de febrer de 2005 i dedicat a la integració professional de les persones amb discapacitat. Als especialistes nacionals d'ocupació Cap 107 de la xarxa de relació d'ocupació i discapacitat. La seva missió és assegurar el diagnòstic, assessorament i suport a les persones amb discapacitat i els empresaris que desitgin contractar ells. Serveis finançats Agefiph, leFIPHFP i centres d'ocupació com a part dels seus programes. L'experiència de l'ocupació Cap és part de l'associació local. Amb llocs de treball del Cap, desenes de milers de persones amb discapacitat que accedeixen a cada any per a l'ocupació en els sectors privat i públic.

Schmitt & Associés

Creat el 1953 per Charles Schmitt, el bufet d'advocats de negocis Schmitt & Associates ofereix als seus clients empresarials , amb una preocupació constant de proximitat, el servei de més alta qualitat en els àmbits de competència que són seus. Amb més 50 anys d'expèrincia en el sector francès i especialment hotel parisenc i la restauració, el Consell de Ministres es va estendre per vint anys els seus coneixements a altres sectors (d'alta tecnologia, distribució, propietat ...). Els seus advocats estan involucrats tant en assessoria i el litigi, el que permet el suport i l'ajuda dels seus clients a nivell mundial a través de totes les seves necessitats legals i econòmics.

CPI

Benvingut a la CPI: Cpi Group ven nous contenidors de transport i utilitzats a tot el món. Integrat en una xarxa internacional eficient, el grup també gestiona la compra, l'arrendament financer en "One Way" i recipients de posicionament a tot el món, l'IPC fa tot per donar-li plena satisfacció. Ells li donaran espai, vostè no serà decebut

Siret es va crear l'any 2003, la botiga CadeauxPlaisir.com ha dedicat les seves activitats a la consecució dels regals personalitzats per a la família , per a totes les ocasions. Cadascú trobarà la felicitat , i tenir l'oportunitat de personalitzar el seu regal amb un nom, una data de naixement o una foto. Constantment està a la recerca de noves idees gràfiques personalitzades , ens adonem de tots els nostres articles a través del nostre equip intern de professionals en l'art gràfic i la comunicació gràfica. Això ens aporta un control de alta qualitat i eficiència , que ens permet oferir productes en immillorable relació qualitat / preu!

Le Monastère

L'hotel "El Monestir", gestionat per l'Associació "Amics de Karen", es va establir el 1991 com una Casa de Vacances Familiar especialitzada en allotjar múltiples persones discapacitades. Des de l'1 de gener de 2006, l'establiment funciona com a llar d'avis "Casa de la Llar Temporal" per a nens, adolescents i adults multi discapacitats . La Casa ofereix 12 llits d'acollida temporals, 8 d'ells en l'allotjament i 4 llits en recepció de dia. Opera tot l'any i ofereix estades de variables, d'acord amb diverses fórmules.

LAGRANGE

Empresa amb vocació europea. LAGRANGE compta amb 5 centres de reserva amb seu a França, Suïssa, Alemanya, Anglaterra i Bèlgica. El 2002 va organitzar vacances per a més 250.000 persones. Les perspectives de creixement són enormes, gràcies a l'aparició de noves tecnologies, com Internet, que permeten als turistes de tot el món reservar fácilment la seva estada a Europa. No obstant això, Lagrange sempre preferirà un servei personalitzat als seus clients, en lloc de canviar al turisme de masses.

TOP