FORGOT YOUR DETAILS?

Lliuraments i Devolucions

El transport del seu paquet

Posem a la seva disposició tan aviat com el seu ordre s'envia, un enllaç que li permet realitzar un seguiment del lliurament en línia del seu paquet. Les despeses d'enviament inclouen l'embalatge, costos de manipulació i transport. Mantenim una cura particular en l'envasat de la seva comanda.

Garantia de devolució i reemborsament

De conformitat amb la legislació espanyola del codi de consum, El client minorista té un termini de 7 dies des de la recepció del producte durant la qual es pot exercir el dret de retractació sense haver de provar el motiu, ni pagar penalitzacions.
En cas que el client desitgi exercir el dret de desistiment en el termini, se li reemborsarà només el preu dels productes adquirits i se li reemborsarà les despeses d'enviament.
Les despeses d'enviament de devolució corren a càrrec del client.
Els articles enviats incomplets, malmesos o bruts pel client no seran acceptats.
Els articles han de ser retornats amb la factura , en el seu estat original. Arte Cuadro Déco SL es compromet a la substitució gratuïta o el reemborsament dels productes en un període més curt o igual a 25 dies després de la recepció del producte retornat a les nostres instal·lacions, si els productes compleixen la regla que s'ha definit anteriorment. El reemborsament es farà amb el mateix mètode de pagament que vàreu fer servir a l'hora de fer la comanda.
Abans de retornar mercaderies, el client s'ha de posar en contacte amb el nostre Servei d'assistència tècnica al telèfon (0034) 972 525 115 o per correu electrònic al email artecuadrodeco@gmail.com. Les devolucions s'efectuaran dins dels 12 dies, com a molt tard després de l'expiració del període d'espera. La devolució de la mercaderia es durà a terme bé per correu o per el transportista recomanat La devolució de la mercaderia contra reemborsament no és acceptada.

TOP